Härliga vår

Sakta men säkert rullar våren på. Det växer så det knakar i trädgården med lite regn då och då får växterna det behöver.
Så sakta börjar det sjunka in att det inte är så långt kvar av våren heller. Terminsavslutningarna duggar tätt och mitt schema för juni är inte långt för jag har tidig semester. Jag är den som egentligen har minst koll när den börjar men Nina börjar redan prata om det och även någon på jobbet som vet om att jag har tidig semester.

Emelie har idag åkt iväg till Astrid Lindgrens värd i Vimmerby med kyrkan. Hon går på spanarna där och tillsammans med andra barngrupper i Vist och Vårdnäs åker de på en heldag dit. Det var så roligt att få följa med och vinka av dem.

Här hemma jobbas det för vår uppfart. Det är mer grus och i ordningställande av parkering av en bil bredvid garaget. Det kommer blir bra för gäster att kunna vända utan att köra på gräsmattan när båda bilarna är hemma.

Det finns så mycket fix som behövs när man bor så här. Det tar liksom aldrig slut och det är bara att förlika sig med det. Ta hela tiden det som är viktigast.

Jag planerar också för en rolig sjungning. Jag ska sjunga i rotundan på Nya Slottet Bjärka Säby den 30 maj kl 16. Pingstkyrkan har en natur och kulturdag och jag har ett program som heter sånger i vårens tid. Det kommer vara sånger alla typer av sånger och det är Albin Fronzcak som sitter vid pianot. Det är öppet för alla. Välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *