Lübeck Binz o Skanör

Årets semesterresa är gjord. Vi åkte med Lasse o Marie som vi gjorde för 2 år sedan. Då var det bara Lübeck men i år utvidgade vi resan till Rygen o orten Binz. Vi åkte tidigt söndag morgon och åkte över Danmark via färjor till Puttgarden. På så sätt fick vi en eftermiddag i Lübeck med kafé o restsurangbesök. Vi gjorde stan först dagen efter på förmiddagen när affärerna öppnat.

Hotellet vi bodde på hade ett mingel och det kom par i frack o långklänning framkörda i mörklägga limosiner. Det fanns vakter med hörsnäcka och det visade sig vara ett mingel inför en öppningskonsert till en musikfestival som sändes i TV.

En av gästerna var troligtvis Nils Landgren då han satt bredvid oss på frukosten.Innan vi lämnade Lübeck blev det även ett besök på Citti Park.I Binz bodde vi på ett hotell som låg bredvid strandpromenaden. Den långa sandstranden på flera km var fantastisk. Det blev en härlig kväll med god mat.

Tisdagen var den enda dag vi låg stilla. Det blev ett besök i stan och vi badade i hotellpolen men Marie o Emelie badade i havet trots det kalla vädret.

Onsdagen blev en tur till stan och Emelie fick en ansiktsmålning innan vi drog oss mot färjan.

På em landade på em i Trelleborg och där skildes våra vägar för vi åkte mot Skanör när de åkte hem.I Skanör träffade vi Gunilla Thomas Mica och Niklas Tersmeden och vi sov över i deras hus.En fantastisk solnedgång fick vi.

Torsdag fm hann vi med en tur till hamnen innan vi drog oss mot Helsingborg.

Där hälsade vi på Anna-Clara o Lasse. Lika trevligt som alltid. Kul att prata med dem och så bör de så fantastiskt.

Borta bra men hemma bäst heter ju ordspråket och så känns det även denna gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *