Vi har en scout

I höstas så Emelie plötsligt att hon ville börja i scouterna. Inte så konstigt då flera i hennes klass går där.Sagt och gjort så började hon. Det är ett litet pussel att få ihop aktiviteter men just den här dagen passar det med flera aktiviteter då hon är läxfri.Även om Emelies faster är en scoutledare och haft med Emelie några gånger på aktiviteter så har vi inte funderat så mycket på det här med scouterna men vilken fantastisk organisation det är. Allt som de står för och hur man är mot varandra är precis det vi står för och det passar Emelie perfekt.I går var det avslutning. Emelie fick sin halsduk. Hon hade på sig sin scoutskjorta hon fått av faster i födelsedagspresent. Jag hade sytt på första scoutmärket. Förutom halsduken fick hon flera märken att sätta på skjortan.Det var en nöjd tjej och en stolt mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *