Virus

Finns inte någon timme förutom då vi sover som orden Corona eller virus används. Lätt trötta är vi på det och hur det påverkar vår vardag.

Nina har hostat och hostar. Det har hon i stort sett haft sedan helgen före jul. Hon är ju då portad från sitt jobb och jobbar hemifrån. Hon har ju gjort det då och då en eftermiddag eller någon timme här och där med sin laptop och telefon. Nu när det blev hela dagar så tyckte jag att hon skulle investera i en stor skärm och tangentbord. Det blev succé. Det blev ju mycket bättre arbetsmiljö på en gång. En kombination av gamla sköna möbler och ny teknik.

Emelie var hemma fredag efter att hon börjar hosta på torsdagen. De vill ju att man ska vara hemma på lindriga symtom från skolan så då är hon det. Det har varit ca 10 st borta under hela veckan i klassen.

Vi hoppas verkligen att det går fort att det försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *