Senvintersol o minnen

Åh vad skönt att känna hur solen värmer upp mitt på dagen. Jag satt i växthuset igår och kände att det är dags för första koppen kaffe där någon dag.

I veckan var jag på begravning. En kusin till mig som växte upp i vår familj. Jag är ju en sladdis så han flyttade ut innan jag minns att han bodde hos oss. Vi träffades givetvis ändå men det blev mer att hans äldsta son som bara var 5 åt yngre än mig som jag umgåtts med i vuxen ålder.1

Efter begravningen var vi några som var på en sittning och som vanligt pratade vi mycket om honom och om gamla tider. Det kom upp några gamla kort och då väcktes ett intresse för att se kort från förr.

Sagt och gjort så blev det så att vi var hos min syster som har albumen med kort som våra föräldrar hade. Jag har tittat i dem många gånger när jag bodde hemma men det blir lite annorlunda när det gått ett tag och när någon har gått bort.

Här är några bilder jag tycker speciellt mycket om

Här har vi syskonskaran

Mamma o Pappa

Mamma med syskon och föräldrar

Här har vi kusinerna på mammas sida.

Idag är det Alla hjärtans dag.

Förutom den kommersiella biten är det en trevlig dag att göra något tillsammans.

Jag fick något egengjord av Emelie och familjen fick tulpaner i fredags.

Ta hand om er alla

2 svar på ”Senvintersol o minnen

    • Hej. Inser inte att jag svarat. Kul att du vill följa min blogg. Tanken är ett inlägg varje vecka men ibland går det längre tid.
      Ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *