Förkylning

Sedan i torsdgskväll har jag varit sjuk. Ont i halsen, hosta, feber i omgångar och allmänt dålig ork. Samtidigt så är jag inte så sjuk att jag inte orkar göra något så i sakta mak lufsar jag runt ibland och gör lite. Att ta sig från källaren till andra våningen kan ibland innebära en paus då orken räckte precis att ta sig upp.

Sovit har jag gjort mycket.

Nåväl jag har ändå varit ute och njutit av den värme som varit på dagarna. Jag har passat på att fotat lite blommor i trädgården och det jag borde ha gjort i trädgården får stå tillbaka tills jag orkar.

Ingen annan i familjen har drabbats och jag hoppas att jag kan börja jobba snart igen.
Covidtestet visade inget så jag börjar jobba imorgon förhoppningsvis.

Resten av familjen jobbar på som vanligt. Fotbollsmatcher, simträning och scouter.

En konstig sak hände oss för några veckor sedan. En buss backade ned vårat staket. Nu har de renoverat det så det är helt igen. Men man undrar lite hur det igentligen hände…

Ta hand om er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *