Starkare ljus

I januari varje år så känner jag hur ljuset blir starkare och starkare och jag tror alla längtar efter våren.
För mig blir det startskottet för att börja klippa lite äppleträd. Vi har 3 stora och ett lite mindre samt de 2 vi har satt själva.

Första arbetsveckan är nu gjord för i år och jag startade med en 6-dagars vecka. Det är lite kaos på jobbet med många sjuka. Det är några som även försvinner efter lunch så de personalproblem som löstes på morgonen blev fler att lösa till eftermiddagen. Det ska bli intressant och se hur många som kommer imorgon till jobbet.

Här hemma fortsätter projektet som påbörjades förra helgen med fixa Emelies garderobsdörrar från Disneys Frost till Harry Potter. Det kommer bli bra men det är ännu lite kvar att fixa. Bild kommer senare.

Snart OS och det ska bli kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *