Köpenhamn

Vi tog semester och åkte till Köpenhamn. Vi var där för tio år sedan efter bröllopet och Emelie var blott 6 månader gammal. Vi ville visa henne Köpenhamn och göra staden tillsammans med henne.Vi tog tåget och det började inte bra för tåget stannade i Malmö så vi fick byta till öresundståget fast det skulle gå till Köpenhamn. Inget ändringsbesked kom det heller. Personalen ombord var också förvånad men löste det snyggt så vi kunde åka på befintlig biljett över sundet.Efter incheckning på ett härligt hotell med mycket Dansk design så begav vi oss mot ströget.Under de här dagarna blev det ströget rätt många gånger men även Amalienborg, Tivoli, rundtur med båt och en hel del shopping.Vi är snart hemma och vi är nyfikna på hur köket ser ut. Vi har fått rapporter och bilder på att köksmaskiner börjar installeras.Ha det bra alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *