September

Hösten har kommit. Poolen är tömd och borta och sommarmöbler ställs in i magasinet.

Äpplen finns det gott om och vi har ett som ger stora och väldigt goda äpplen. Men de äpplen jag tyckte om förra året som är lite mindre smakar sämre i år. Antingen har jag glömt hur de smakade eller så är de stora som jag knappt smakade på förra året, pga väldigt få, smakar så mycket bättre i år.

Solrosorna❤️

Vi har haft fullt upp med jobb o skola. Sedan har aktiviterna börjat med körer, scouter samt sedan har Emelie sin fotboll med matcher också.

Allt rullar på samt att mörkret kommer fort på kvällen nu.

Lite trevligt blir det ändå då vi får tända ljus och mysa.

Nina var borta en helg och då passade Emelie och jag på att göra lite extra roliga saker.  Vi var på bio och satt i de extra breda stolarna längst bak i salong 1. Bion var miniorerna. Sedan gick vi till pinchos och åt gott. Ett härligt sätt att umgås med sin dotter med många trevliga samtalsämnen. Bäst var nog när mamma kom hem😃

Ta hand om er därute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *