Födelsedagsfest x 2

Emelie fyller 11. Vi firar henne 3 gånger. Lördagen var det kompisfest.

5 tjejer var inbjudna och de fick garnera sina cupcakes och fixa pizza. Vi fixade en liten fångarna på fortet inspirerad tävling. De tillsammans fick klara 4 uppdrag,bla mystery box, gåtor som gjorde att de fick nycklar. Nycklarna bytte de till sig ord som var ena delen av ett sammansatt ord. Samma ord skulle passa till alla ord. Av det ordet skulle de få upp ett hänglås. Tjejerna löste allt väldigt fort och de snackade väldigt bra med varandra. Det blev en mysig eftermiddag med dem.

Vårat ❤️
Boxen som skulle öppnas

Garnering av cupcakes

Idag har vi haft släkten här med kusiner.

Emelie har blåst ut ljusen
Paketöppning

Nu är den riktiga dagen kvar och då firar vid Åke och Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *