April 2023

Det har varit en månad med full fart och påsken kom och gick med mycket sång

Projektet kakelugn har också kommit så långt att det är dags att börja mura upp själva kakelugnen. De börjar nästa vecka

Förutom att sjunga långfredag och påskdagen då sjöng jag på Odd Fellow i veckan. Jag hade ett 9 sånger långt program med opera och musikal karaktär. Dagen efter blev det sång på en begravning.

Nu är det valborgshelg och det är sång med kören vid elden. Det blir också mycket härlig ledig tid

En tur till Ullared runt påsk blev det i år igen tillsammans med Marie. Troligtvis en ny tradition.

Mitt bästa inköp blev dock när jag bytte in två gitarrer som delbetalning mot en bättre. Så nu har jag en gammal Levin från 1952 och en nylonsträngad med möjlighet att koppla upp den.

I går firade vi stålbröllop. Jag kom hem sent men vi hann med både bubbel och blommor.

Förra helgen var vi på restaurang Parisien tillsammans med Siv och Roger.
Det var vår försenade födelsedagspresent till syster Siv. Det blev en härlig kväll med fint väder och mycket prat. Kvällen gick alldeles för fort.

Som sagt det rusar på och så mycket vi ville göra i trädgården i år har vi inte hunnit med men det viktigaste har vi hunnit med. Det ser ut att bli många blommor på pärsikoträdet och det ser vi fram mot.

Emelies klass höll i diskot på skolan denna termin. Här är hennes outfit och hennes hår har hon fixat själv.

Emelie spelar mycket fotboll och just nu säljer hennes fotbollslag kryddor. Tydligen är de omtyckta enligt uppgift. Är någon av er intresserad så är det att klicka på länken nedan. Jag kontaktar er när det är dags för leverans. Varje beställning hjälper laget inför kommande säsong med avgifter etc till de olika cuperna. 

https://www.klasspengar.se/webbshop/?shop=MjI4OTI2LDUzNTcw

Ta hand om er därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *