Musikal och vårutflykter

Den 14 maj framförde vi jakten på psalmskatten i Ljungs kyrka. En barnmusikal där Emelie hade roll. Jag själv sjöng i kören. Det var deltagare från 6 år till 90 år. Det var förutom barn och vuxenkörer även en föräldrakör som inte brukar sjunga i kyrkan och en föräldraorkester. Det blev väldigt kul för alla deltagare och publik. Det var nästan fullsatt.

Den 21 maj tog vi Åke och Anita med på en hemlig utflykt. Vi körde sakta genom den östgötska naturen och vi hamnade så småningom i Stegeborg. Där passade vi på att gå in till ruinen. Tänk att Sverige styrdes därifrån under en liten tid.
Vi fortsatte till Hamnkrogen för att äta lunch.
Efteråt tog vi färjan över och hamnade i Mem för att fika innan vi styrde kosan hem igen. Det blev en väldigt trevlig dag.

28 maj firade vi Roger. Vi blev bjudna på smörgåstårta bla. Kul att träffa alla.

Idag har Nina och jag varit på en liten hemlig vårutflykt till Bjärka-Säby och vi bjöds på bla en guidning av Noppe Ekman av nya slottet.
Efteråt var det en sittning med sång och mat. Det var också där jag framförde en tvåstämmig sång ensam. Det gick över förväntan. En trevlig dag som avslutades med bad i poolen och grannhäng.

Vi har också provat att elda i kakelugnen. Det har fungerat perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *