Hösten 2023 är här

Så är vi då i oktober i detta nådens år 2023. Jag har börjat lägga in årtalet i rubriken för att kunna särskilja vilket oktober eller jul som har varit intressant för någon att titta på vilket syns i statistiken.Här rullar allt på som vanligt. Jag jobbar ofta till 18 på kvällarna och då är det inte mycket ljus kvar efter vi har ätit. Det känns som om vi jobbar äter sover och så är det lite helg som försvinner väldigt fort.Fotbollssäsongen tog slut i helgen. Det blev två matcher för Emelie fick rycka in i det äldre laget och spela 9-manna. Större plan men mer möjligheter. Det är ju det som gäller nästa år och det ska bli så roligt att få följa dem då.Fotboll och sång och tacos blev det i går. Först en spännande 1-1 match och sedan sjöng både Emelie och jag med efterföljande tacobuffé i församlingshemmet. Många föräldrar och barn var där. Emelie presenterades som ungdomsledare som hämtar de yngre barnen från skolan till körövningarna.Nina fick vara vår representant När Rose-Marie hade födelsedagskaffe.Vi ska också tacka alla som köpte pizzabottnar av klassen. De fick ihop ca 14 000 kr och de har bestämt att de ska åka till Isaberg på avslutningsresa i slutet av maj 2024.
De har inte riktigt fått ihop alla pengar ännu men med försäljning av dilikatesskungen i november hoppas de ha fått ihop de sista slantarna som behövs.I lördags så fick Ninas bil nya fjädrar bak med Hjälp av Lasse så gick det gallant. Tack för det.
Vi åkte sedan och hämtade hem Ninas farmors soffa som vi har klätt om och renoverat sadelgjorden så den ska hålla många år framöver nu. Vi bjöd in grannen och gjorde in invigning av soffan med bubbel och kakelungseldning.Det kommer gå ofantligt fort framöver då vi har födelsedagar för oss och sedan kommer Emelies i november.Men för stunden så är det lugnt någon vecka. Ta hand om er alla därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *