Höstlov, löv och Allhelgona

Årets höstlovsresa gick till Göteborg. Vi bodde på Gothia Towers och vi hade ett rum på 22 våningen. Vi var på Universeum och denna gång så såg vi även en 3d film. Det känns att Emelie växer ur vad som är roligt så nästa gång så ska vi göra något som vi aldrig gjort och verkligen utforska Göteborg mer.

Vi kom hem på fredag kväll och det var skönt att ha helgen kvar hemma. Ja sjöng på med kören i Vist kyrka på minnesgudstjänsten på Allhelgonadagen. På em passade vi på att besöka två kyrkogårdar och gravar som står oss nära.

Idag på söndagen har vi räfsat löv. Vi fick ihop en kärra med löv och nu hoppas vi på att det räcker att klippa sönder de resterande löven.

Nu laddar vi för en händelserik november och december med mycket sång bla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *