I midvinter sprids baciller

Måndagen den 12e vill de nog flesta på jobbet glömma. Det var 19st som anmälde sig sjuka. Jag jobbade ett par timmar över varje dag.

V 50 var den vecka jag hade som mest att göra utanför jobbet och hade sett fram mot min delade tur med lång lunch för att fixa div inför jul och nyår. Sedan kan ju ta mitt Gubbvil en halvtimme som gör att jag orkar kvällarna mycket bättre.

Julkonsert med Anna-Lotta Larsson och Gistad Kyrkokör stod för första julkonserten och den var inbokad för semestern med chefen för jag behövde ta ledig eftermiddag.

Jag fick öva inför Anna-Lotta men inte mer

Lördag stod en herrmiddag i frack med mycket sång på programmet.

Idag hade min egen kör julkonsert och jag är ensam tenor.

Allt fick jag ställa in. Det började kännas lite i halsens på onsdagens övning men på torsdagens övning funkade den helt ok först men sedan sprack den.

Det tillsammans med lite huvudverk blev en hemmahelg där jag bara julpysslat och sovit. Det är så trist att ställa in men vad kan man göra. Trist är det.

Nu börjar rösten att komma tillbaka och jag kan tom sjunga några toner så till Julafton ska den funka igen.

Emelie har spelat futsal i motala idag. 4 st matcher och Nina var med medan jag fick stanna hemma. Emelie var rejält trött men ändå inte helt slut. Hon har kondis den tjejen.

Nu börjar julen komma in mer och mer och vi njuter av den men kanske ännu mer nästa vecka när granen kommer in.

Ta hand om er alla därute och ha en skön sista vecka innan jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *