I februari kommer bacillerna

Det började med Nina som fick en hemsk natt i helgen.

Vi övriga klarade oss fint men i onsdags så tog bacillen tag i mig.
Jag fick bara feber men var riktigt varm under natten.

Det har varit riktigt tufft för Nina som tom fått ta till vätskeersättning för att kunna
komma i balans i kroppen. Idag fredag känns som om det börjar funka så hon har börjat jobba lite som tex vara med på möten. Funkar fint att kunna vara med digitalt.

Angående digitala möten så är det sällan jag är med på sådana men jag var med på ett i veckan. Det var utvecklingssamtal för Emelie och det hade blivit uppskjutet redan en gång. När Nina som skulle vara med nu var sjuk så tyckte Emelie att vi kör via länk istället. Emelie och läraren satt på skolan och Nina hemma. Detta gjorde att jag kunde vara med på ett hörn när jag åkte till jobbet. Så att höra utvecklingssamtalet under tiden jag körde till stan var klart annorlunda. Min mikrofon var avstängd så jag inte kunde vara med i samtalet.

Det har ju varit en artikel om Vist skola som inte var så trevlig. Emeile och hennes kompisar visste dock inget om det som hänt och är ingen stor sak för dem även om det snackas en del.

Johan heter hennes mentor och han är en fantastisk pedagog och som verkligen vill lyfta sina elever till det bästa. Han hade dessutom bara gott att säga hur det går för Emelie i skolan. Nu laddas det för sportlov och därefter blir det Nationella prov och så ska vi få besked om vilken skola det blir i höst.

Vi hoppas på att vi blir helt friska också och att helgen gör att vi blir det.

Önskar er alla en fortsatt härlig februari även om vädret har mer att önska

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *