Sommarväder

Så har vi börjat jobba igen. Vår 1a vecka av 4 innan vi får vår långa semester.

Jag har jobbat inomhus vilket har varit skönt när det varit så varmt ute.

Emelie har varit på fotbollslaget med laget. De har tränat, badat och haft allmänt kul på Sturefors IP och sovit i bygdegården.

På tisdagen utmanade de föräldrar och syskon på brännboll. Bra uppslutning från föräldrarollen. Tjejerna vann med sex poäng. Det jag tar med mig från denna kväll är träningsvärk som jag känner av ännu idag 5 dagar senare…..

Vädret var det bästa när Vårdnäs Vokalesemble, som jag sjunger i, hade Misik i sommarkväll. Konserten startade kl 20 och var slut kl 21.30. Därefter var det kaffe ute utanför kyrkmuren och där stod folk och pratade i den sköna kvällen länge.

Efter 3 hektiska dagar så fick jag 2 sköna lata dagar både på jobb och fritid. En liten lur i hängmattan är inte fel.

Igår blev betydlig mer intensiv med en tur och retur IKEA Helsingborg på ca 75 mil.

Upprinnelsen är att vi ska byta ut badrumsmöbenl och det har med reliningen att göra samt att porslinet är trasigt i vårt befintliga möbel.

Vi var i lördags på IKEA och utsåg vilken möbel vi skulle ha. Då visade sig att den färg vi valt,  ljus ek, inte fanns i linköping och inte online utan bara i Happaranda och i Helsingborg. Efter lite dividerat bestämde vi att vi köper via click & collect och anger lördag som upphämtningsdag. Det fungerade perfekt.

Jag åkte kl 07 och var hemma kl 16. Då hade jag stannat vid graven i Ödeshög och vattnat också.

Idag ska det regna rejält igen. Vi får se vad det blir av med det men det blir innejobb idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *