Helg igen

Det är fasligt hur fort veckorna rullar på.

Arbetsveckan är slut och idag har vi vuxna varit på massage på min lunch. Härligt. Massörskan som jag nu har blivit masserad av i fyra år är  gillar barn och katter. Så när jag låg och fick min rygg masserad så satt Nina och Emelie i köket och drack kaffe. Då kom en av katterna fram och bla sprang över bordet och det fick Emelie att skratta. Första gången hon skrattade på riktigt.
Ikväll fick Emelie bada. Här en bild på det. I helgen ska vi fira Benjamin som fyller två år idag, grattis, och så ska jag sjunga tre gånger. Två gånger blir det Gärdestadskonserter. En kyrkokonsert där ord och sånger blir en helhet.* Jag sjunger en sång och en duett. Det är härligt med kör och proffsband.
Ha en skön helg alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *