Gärdestadskonserter

Just nu är jag mitt uppe i en sångintensiv helg. Idag har det varit nyprämiär på Kyrkokonserten För kärlekens skull med musik av Ted och Kenneth Gärdestad. I den har jag en duett, ett solo med kör och så extranumret där jag sjunger en halv vers själv. Idag gick det vägen med det viktigaste men i versen i duettsången var det en variant av min stämma kan man säga men det är ju live liksom.
Mycket uppskattat är det och det är kul då jag har lyckats locka dit folk som jag inte räknade med och de tycker allt är mycket bra. Roligt.
Uppdaterat
Idag söndag har jag sjungit på mässan i Johannelund. Trevligt och så var familjen där.
Emelie gjorde givetvis stor succé och många kom fram för att hälsa på henne.
Andra Gärdestadskonserten gick också bra och den var fullsatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *