Några bilder

Jag har på måndagen fått några bra bilder på Emelie.

Det första är när vi var i Gamla Linköping och fikade.
Emelie på sitt bästa humör och charmade alla runt omkring.

Sedan fick jag syn på bänken och tog ett kort som jag har tagit fotoidé av Stina Gu

På kvällen tog vi en promenad och överraskades av skyfall.
Trots det såg Emelie ut som en solstråle.

Nu fortsätter semestern men hotelfrukostar och en massa nöje.
Vi hörs

2 svar på ”Några bilder

  1. Du tar Jättefina bilder! Har du provat att öppna dem i photoscape och redigera lite? Man kan öka kontrasten och skärpan och göra massvis av fina effekter! En rolig sysselsättning om man gillar att fota! Kram!

    • Hej. Tack.
      Nästan alla bilder är redigerade. De här tre är tagna med mobilen och jag har inte hittat det optimala för dem då jag inte hade tid att arbeta med dem mer än i några minuter. Ändrar oftast ljus, skärpa och färgmättnad.
      Jag jobbar i paint shop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *