Emelie är hemma igen

I tre dagar har Emelie varit på äventyr med faster. De har tältat i Harge och badat i Vättern. De har haft fantastiskt väder och Emelie har träffa både gamla och nya kompisar, hoppat hoppborg och varit på show.

Vi har som ni sett på denna sida packat och flyttat till sent om kvällarna. Så idag när vi åkte därifrån var det tomt på möbler på andra våningen. Vi har en hel del kvar men det är 5 stora tavlor, ett gäng mindre tavlor och speglar, skrivbordet, ett bord, en moraklocka, en gammal stående klocka, lampor och kristallkronor och lite prydnadssaker som ska till vårat förråd. Sedan finns det en gäng med saker som är till salu. Allt från stolar och stora lampor till en massa pryttlar och prydnadssaker. Det är svårt att beskriva allt. Lampor och lampetter finns också till salu. Vi håller på att sälja det på blocket och tradera.

Fullt upp med andra ord. Det vi inte får sålt ska vi försöka med Gomér och Andersson och nätauktioner. Kanske får vi behålla en del och försöka sälja det senare.

Det är fullt upp och fem veckor kvar innan det är dags för städning av firma i huset. Men vi har kommit en bra bit. Känns så skönt nu när vi ska bort över helgen.

Ha en härlig helg alla.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *