Over and out

Semestern alltså men det funkar.
Första dagen har gått finfint men starten på andra dagen är tung.
Började med att jag trodde jag försovit mig men jag har ju sovmorgon. Jag har så svårt att somna om när jag väl har vaknat så det är bara att kliva upp efter några försök att somna om. Tidningen kom inte i morse utan bara ett brev….
Undrar om de är tidningsbud som kör post eller har blivit brevbärare som delar ut tidningar när de får tid….

Nåväl nu sitter jag här rätt så trött och vet att jag har en lååång dag framför mig.
Eftermiddagsturerna är alltid lite jobbigare än förmiddagsturerna. De går liksom lite fortare.

Nu ska jag fixa några bättre arbetsskor innan jobbet idag. Jag ska åka förbi Olmert och se vad de kan erbjuda. Det är betong jag går på så det kan behövas något som inte förstör fötterna. Det är skillnad när jag i vanliga fall jobbar då jag gör en massa olika typer av jobb men nu går jag hela arbetspasset på golvet och då känns det.

Det kommer bli en lång vecka då tjejerna ska kryssa på Ålands hav. Roligt för dem men saknade kommer vara stor.
Semestern över och det dröjer 7 veckor innan jag har en vecka ledigt igen. Jag längtar redan. Då har vi lagt Skänninge bakom oss och ser fram mot något annat, vad vet vi inte ännu men vi letar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *