Lördagens äventyr

Vi har en plan för Skänninge där vi lagt upp vad vi behöver göra varje dag för att hinna i tid. Taffeln hämtades på fredagen så nu är det tomt på möbler. Det är bara stegar och städmaterial kvar.

Lördagens uppgift bestod i att putsa de fönster som är för högt upp för städbolaget. Jag har lånat en stege från jobbet som är fem meter och den räckte precis. Jag är också höjdrädd så det här är något jag inte sett fram mot.
Men det gick bra. Lyckades putsa dem så man ser skillnad. Det är nu gamla fönster så märken finns där i glasen som gör att de aldrig kan bli som nya fönster.

Det som var skönt var att Emelie fick komma ut lite efter att bara vara hemma. Hon tyckte bäst om att stå ute i blåsten och känna hur den svala luften var skön för hennes koppor som kliar. Kopporna är nu på väg ned och det är skönt för henne.
Vi har mycket nytta av den kylspray som Therese kom med.

Idag ska vi plocka ur allt från huset och göra det helt tomt inför städningen som börjar på måndag. Källaren är nästa projekt som ska tömmas på olika saker från modelljärnvägen. Det är hus och skeppsmodeller och monteringsmaterial .


Det gör ont i mig när jag ser hennes koppor. Men Emelie fixar det bra.


Här är den lilla höjden jag behövde putsa på. Jag gillar inte att ha något
att hålla mig i men det gick till slut bra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *