Nedräkning

Vattenkopporna försvinner mer och mer. Idag på morgonen så var nästan alla märken på benen borta. De var ju minst drabbade så det är kanske inte så konstigt men alla små märken är i stort sett borta. Bara de stora kvar som bleknar eller torkar. Torsdag hoppas vi är det skoldag för henne. Så vi räknar ner.

Jobbet hade gjort fel på schema och det gjorde att vi fick lägga om lite och ta in hjälp av både Åke och Siv denna vecka. Emelie protesterar dock inte 🙂

På måndagen slutade jag tidigt så när Nina försvann till jobbet några timma så åkte jag och Emelie till tippen för att slänga skräp vi tog en tur till Skänninge också där vi höll på med staketet som nästan faller ihop. Vi förstärkte det och satte upp de staketdelar som blåst omkull. Det är ju roligt att lämna över något som faller isär. Det kommer dock behövas reparationer av staket framöver men nu håller det ihop det första året.
Troligtvis är det som någon sa att det kommer inte behövas staket där då syrenhäcken är uppväxt och markerar väl tomten.

Vi räknar ner nu på vad som ska göras i huset. Denna vecka så städas huset och på lördag ska jag hämta alla saker i källaren som nu är packade. Söndag ska vi göra iordning utomhus och städa ur källare och förråd. Sedan är det genomgång av huset med köpare och den 1/9 lämnar vi huset.

Det ska bli så skönt för det här har varit ett projekt som nästan har tagit all vår lediga tid sedan november.

Det kommer ett inlägg hur vår resa har varit.

Vår devis har varit ”En dag i taget” det har räddat oss många gånger.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *