Semester

Äntligen har årets semester börjat för mig.
Jag rivstartade semestern med att köra bort en massa ris som jag samlat i en hög. Det och att röja lite buskarna på baksidan. Har lite dålig koll på vad det är.
Nu när det har kommit lite regn så börjar gräsmattan att gro igen. Klippte den häromdagen och fick ned klövern som växt sig hög genom gräset.
Behövs nog klippas igen innan midsommar.

Vi jobbar för att få iordning på huset för nattgäster i midsommar. Det ska bli roligt att få ha någon här övernatt.

En paviljong på altanen har kommit upp så vi kan sitta ute även om det duggar lite.
Gästrum och matrum ska iordningställas under veckan. Vardagsrummet ska rensas på möbler som inte ska vara där och dukar ska komma på borden så det känns lite bebott ut. Vi har under tiden vi bott fått en plan hur rummet ska användas. Vi kommer nog inte vara så ofta i vardagsrummet men jag kommer fixa mig själv en läshörna där.

Att läsa händer inte så ofta. Jag skulle läsa Skilsmässoklubben som är skriven av Urban Marklund som vi känner men det tog emot. Det var inte min typ av bok. Så nu ska jag köpa en däckare och läsa under semestern. Jag fungerar så att när jag väl börjar så slutar jag aldrig. Det knappt få kontakt med mig. Kanske ska jag läsa den senaste av Måns Kallentoft som är skriven tillsammans med Anna Karolina. Två fd Östgötar

Nåväl nu väntar härliga veckor. Ska bli kul att få njuta av vårt nya boende och fixa och dona.

Ha en bra sommar därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *