Shoppardag

Idag är den stora shoppardagen inför midsommar.

Det är mat och dryck samt en del som saknas inför nattgästerna ska komma.

Vi har hunnit med en del här hemma. Fönsterputsarn har varit här fixat fina fönster åt oss. Arborteket har varit här och kollat in lite träd för nedtagning och justering. Just nu blåser det väldigt mycket och det kommer bli skönt att ha någon som kollat de stor träden som finns nära huset.

Idag väntar vi på hantverkare som ska göra klart tvättstugan i källaren. Vi får se om de dyker upp för är det något som gått troll i projektet tvättstugan så är det tidsplanen. Det skulle vara klart att kunna tvättas där den 14 maj. De var 3 veckor sena med det löftet. Nu är det bara några dörrar och handtag samt kakel som skydd mot väggen bakom kranen som ska sättas upp. Samt att dörrarna ska ändra färg för det målades i fel färg när det målades sist.

Matsalen börjar bli färdig för att kunna användas. Där vi kommer sitta och äta minst frukost och är vädret så här så blir det alla måltider. Skönt med ett stort bord att få plats runt.

Gästrummet tar sin form. Himmelssängen är monterad på ett sätt som den inte varit förut. Vi har fått bort att man rullar ned i mitten. Två personer ska kunna sova där. Man ligger lite högt men skönt. Det är att få till mysigheten nu i det rummet. Vi har några dagar kvar.

Passar på nu att önska alla en skön midsommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *