Vi minns och ser tillbaka och ser framåt

Denna helg är Allahelgonahelgen. Vi tänder ljus på gravarna och vi minns de som inte finns hos oss längre. Jag har fått förmånen att sjunga två gånger idag. Både i Slaka och Skeda kyrka. Det känns bra att få sjung den här dagen och många kommer fram efteråt och tackar för både val av sånger och för själva sången.

Vi själva ser både tillbaka och framåt. Det är idag två år sedan Margaretha begravdes i Slaka kyrka. Starten på två års arbete där vi nu kan börja skörda frukterna av det arbetet.

Jag har flyttat många gånger men denna flytt har tagit priset på många sätt. Så många saker ska får sin plats och flyttas hit. Det har varit mer eller mindre kaos ända till tidig höst. Det är först nu vi kan lyfta blicken och känna hur vi landar i vårt härliga hus.

Nu ser vi framåt och vi längtar och planerar jul. Hur ska det se ut och var ska vi har vår belysning. Sakta men säkert vet vi hur vi vill ha det, i år. Nästa år kommer säkert bli en annan historia.

Ha en skön helg alla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *