Vinter

Det är minusgrader och det är vitt på marken. Det är skönt på något sätt och vi hoppas verkligen att snön kommer så det blir mer pulkaåkning. Skridskor är på gång för Emelie och vi har skaffat några för de ska åka nästa vecka och alla ska prova på.

Vi har en skön helg för oss själva. Det är simskola, barnkalas och dans som gäller som fasta punkter. Resten är ren egentid.

Det kliar i fingrarna att börja jobba i trädgården. Det är rensning av sly och klippning av äppelträd som väntar framöver. Det är några projekt som ligger i startgroparna framöver och ju mer vi bor här ju mer ser vi som vi vill göra. Det som ligger absolut närmast är att slutföra det vi påbörjade förra året. Lite lister och städskrubben ska fixas innan våren kommer.

Önskar er alla en härlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *