Köp o sälj

Det finns i sociala medier lokala köp o säljgrupper. De är mer eller mindre lokala och det finns en för just Sturefors. Det är speciellt bra när man letar efter något till Emelie som inte används så ofta som tex skridskor. Många gånger säljs det för en spottstyver mot vad det kostar nytt men är lika bra.

Likaså när vi säljer saker som inte används längre. Något som är felfritt och som är värd ett bättre öde än återvinningen. Det finns oftast inte några större pengar att tjäna men vi slipper bära själva och får betalt för det 🙂

En bonus vi har upptäckt är att vi lärt känna flera av dem och att alla är intresserade av huset vi bor i.

Nu tar vi välbehövlig kväll efter en fullspäckad vecka och en dag där vi rensat bort mycket ris.

Trevlig kväll alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *