En ledig fredag

Idag lyckades Nina och jag vara lediga när Emelie var på skolan.

Det händer inte ofta. Vi passade på att göra en hel del. Åka till återvinningen och handla på stan. Det är så skönt att gå själva en stund. Nu tillhör vi inte de som går runt och runt för att titta utan vi gör det vi skulle och vi för det rätt effektivt. Så vi passade på att äta lunch tillsammans och något som Emelie inte skulle gilla.

När vi kom hem var det dags att hämta Emelie och vi hann med att prata med fröken lite. Vi är så glada över att vi hamnade i Sturefors och framförallt för Emelies skull. En klass som är bra och harmonisk och en lärare som ser varje barn och bryr sig. Det ger Emelie en bra förutsättning för framtiden.

Idag är det disko på skolan. Full fart med andra ord och vi kommer båda vara där under den stunden som Emelie får vara där. Än så länge vill hon ha någon med.

Emelie och jag är gräsänklingar i morgon men vi har fullspäckat program med simskola, shopping och fika i Gistad.

Önskar er alla en härlig helg.
/Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *