Soligt och varmt

En härlig helg är till ända. Det strålande vädret bidrog förstås till det men det hände så mycket olika saker som bidrog till känslan att man önskade att helgen var en extra dag.

Emelie har lekt en hel del med en speciell kompis. Fredag, lördag och söndag har de spenderat tid tillsammans. Det är heller inte första helgen det är så. Inte så konstigt att vi då har blivit bjudna på kräftskiva dit och att Emelie ska sova över sedan.

Vi själva hade vår årliga kräftskiva som vi haft sedan 2012 och då var Ninas mamma med. Nu är vi på nytt ställe och Margaretha är inte med oss längre. Livet går vidare och Åke har nu träffat en ny dam som heter Anita.

Det är så härligt att se att man kan träffa någon även om man är över 80 år.

Kräftkalaset fick börja under äppelträdet då det var för varmt på altanen. Senare på kvällen fick nytta av vår nyuppsatta runda infravärme. Den gav värme och ljus som gjorde att vi satt ute till 22.

Söndag var Emelie på kalas där hon fick bowla för första gången. Mycket uppskattat.

Vi passade då på att gå på blomsterrea och kom hem med 4 st dvärgtuja. De pryder nu framsidan.

Vi avslutade helgen med att sitta på balkongen och njuta av syrsorna som spelade högt och i bakgrunden hördes en ko som råmade och bussen som går till stan åkte förbi.

Bi verkligen njuter av livet dom har en fot i landsbygden och en i samhället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *