En krispig morgon

Idag börjar jag sent och följde med Emelie till skolan. Det var krispig hög luft.

I går var det studiedag på skolan. Jag började med att skicka iväg Nina till jobbet med frukostsmoothie som varje dag. Jag lät Emelie sova tills hon vaknar ca 8.30. Sedan tag jag med henne på en överraskning. En tidig födelsedagspresent, en ny cykel. Den förra som hon fick när hon lärde sig cykla förra våren hade helt enkelt blivit förliten. Hennes kompisar hon leker mest med hade också större cyklar så bi bestämde oss att hon får en nästan 3 månader förtidig födelsedagspresent.

Att bi gjorde rätt märktes direkt på premiärturen till affären. Hon flög fram jämfört med den gamla cykeln. Att gå från 20 tum till 24 gjorde det mycket enklare att cykla.

Som förälder tvekar man ibland men det känns skönt när man gjorde rätt val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *