Tom Tits

En helg med goda vänner med övernattning i Södertälje och en heldag på Tom Tits. Det är som fenomenmagasinet i Gamla Linköping fast med extra extra allt. Roliga experiment och några åkatrsktioner som att åka upp och ned med en robotarm. Såpbubblor vattenlek till trots blev våning 4 den mest uppskattade. Det handlade om människokroppen och vi kunde tävla mot sig själv i löpning. En kort bana på ca 40 m som mätte tid och hastighet. 4 st kunde tävla i rodd mot varandra. Vi kunde mäta blodtryck och se hur lång tunntarmen är och inte minst testa hur högt man kunde skrika.

En härlig dag som vi avslutade på en perfekt restaurang. Den hette Barolo och de bjöd på fantastisk service och mycket god mat. Inget var omöjligt. Hit går jag till gärna igen.

Vi bokade ett hotellpaket med övernattning och inträde. M6cket prisvärt då Emelie fick ett eget rum.

En helg att minnas.

Tillbaks hemma har vi planterat om lite och säkrat upp för blåsten.

Nu en ny vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *