Julen är slut

Vi älskar julen i vårt hus. Alla tomtar ljusstakar och granar har vi njutit av sedan 1a advent. Vi tar inte upp allt på en gång och vi packar inte ned allt på en gång. Granen åkte ut lite tidigare än tänkt då det kom en massa kryp ur den och kröp över hela vardagsrummet. Vi tog snabbt beslut om att göra en drastisk julgransplundring i torsdags och städade upp krypen. Idag försvann tomtarna.

Nästa vecka försvinner de andra granarna medan ljusstakarna får nåd någon vecka till. Sedan har vi några röda gardiner som får vara kvar och en del amaryllis som inte är utblommade så julens rester lär synas här ännu ett tag.

När vi bodde i stan och hade ett uterum så fikade vi där sista helgen i februari. Vi får se om vi kan fortsätta den traditionen i växthuset eller på trappen. Jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *