Lucia 2021

Så har Luciakonserten varit här i Sturefors. Emelie som sjunger i kören var givetvis med. Det var ett härligt Luciafölje att se. Det var ju inget Lucia förra året så många var nog utsvultna på att se Lucia i år. Tyvärr var det bara anhöriga och max 3 per barn som fick komma och dessutom var det maxat till 100 personer totalt.

Emelie läste en vers så i avdelningen stolta föräldrar var vi två av många.

På tisdag ska de Lussa på pensionärshemmet utomhus och sedan ha avslutning i församlingshemmet med fikamys.

Vi har haft Catrin på besök här idag och vi hade bokat in denna dag för länge sedan och vi skulle nog ha varit hos henne men i och med Luciakonserten så hämtade vi henne. Det blev en trevlig em.

Nu spurtar vi mot julhelgen med inköp av gran, några ska klippa sig och någon ska tredje sprutan. En julkonsert är också inplanerad och Emelie ville göra laktritskola så det ska vi också hinna med innan tomten kommer.

Ha det gott alla därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *