Halva semestern är gjord

Vi gjorde ett besök hos Ninas gymnasiekompetens Theresa med familj i deras sommarstuga i Flen. Det blev på den varmaste dagen hittills när det slogs lokala värmerekord både här och där.

Vi satt i skuggan utomhus men skönast var det nog inne där barnen var. Trevligt och barnen fann varandra så alla nöjda glada. Dagen innan på kvällen efter kvällsbadet togs beslut om att åka vidare från Flen till Stockholm. Vi hamnade på medborgarplatsen och var där på kvällen och njöt av den härliga kvällen.

Medborgarplatsen myllrade av liv

Emelie ville till en bokhandel med Harry Potter saker. Innan dess blev det Museum Paradox. Så vi tog tunnelbanan till Hötorget och sedan gick vi till Medborgarplatsen där bilen stod. Det blev en härlig dag😃

Emelies huvud på ett fat
Speglar speglar
Det roligaste rummet. Bytte de plats var det tvärtom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *