Bullerby cup

Under tre dagar var vår dotter med och spelade Bullerby cup i Vimmerby. Vi var med och körde ned henne och såg första matchen som de vann. Efteråt åkte vi till Storebro skola där de skulle sova. Då lämnade vi dem och åkte mot Ytterby.

Innan vi åkte till Vimmerby
Uppvärmning

Tommy har en härlig stuga som vi brukar besöka någon gång varje sommar. Det blev en härlig em kväll med bad i hans spabad ochctrevliga samtal.

I Tommys spabad trivs vi i

Dagen efter åkte vi mot Vimmerby igen för att se ännu en match. De hade spelat två matcher under tiden vi var borta och det blev vinst i båda med fina siffror. Idag fick vi göra en insats och hämta benskydd som en tjej hade glömt. Em match blev 1-1.

Supporterklubben gjorde sitt bästa

Vi drog vidare mot Västervik och Gränsö slott. Vi hade bokat in en övernattning med spa. Det blev fantastiskt och med en härlig supé på kvällen som var pricken över allt. Hit åker vi gärna tillbaka och då tar vi med Emelie.

Den stora bassängen hade dold kant
Slottets restaurang
Varmt bad med utsikt

Lördagen var det så dags att hämta Emelie och packning i Storebro. Det var tjejer som inte ville åka hem. Det var dock en sista match. Det blev vinst igen. Av 6 matcher blev det 5 vinster och 1 oavgjord. 3 av vinsterna släppte de inte in något mål. Bra turnering och nöjda ledare och tjejer.

Emelie spelar back
Mycket bad hade det blivit
Efter avslutad turnering blev det godis och att heja på killarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *