Lucia och julkonsert

Fullt ös hela veckan fram till 4e advent. Det är kör övning och julbord med kören.

Det började med att vi fick se Emelie och hennes kompisar i femman på måndagskvällen att lussa för oss föräldrar som ett genrep inför de två luciakonserterna de skulle göra inför övriga elever. Det var stämningsfullt och de var så duktiga.

Så härligt att se dem
Emelie var tärna

Kören hade ett litet avslut på Sörgården, Skeda Udde. Kören kommer inte finnas kvar i vår utan splittras så det var lite sista kvällen med gänget. Det var så fantastiskt gott men jag glömde ta bild på den fina miljön.

På söndagen hade vi julkonsert här i Vist kyrka. Det var alla körer och det blev en härlig blandning på sånger.

Här är alla. Vi ser lite allvarliga ut men vi lyssnar på prästen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *