Julafton 2022

Jag jobbade ända till 18 på fredagskvällen men vi hade förberett bra under hela veckan så det var bara lite småpyssel kvar.

Nina gjorde förstås en hästjobb med julen och jag är oerhört tacksam för det.

Vår gran med paket

Själva julafton innebär att jag och Emelie sjöng på samling vid krubban. Sedan hem och pyssla lite och en lätt lunch och mer pyssel innan det blev kalle och hans vänner. En härlig timme…..att sova på. Jag slog tydligen förra årets rekord och jag somnade blott 20 minuter in i programmet😀

Efter Kalle blev det paketöppning. Jag har varit snäll och fick flera paket.

Sedan kom Tommy. Han skulle vara själv så vi bjöd in honom till oss. Vi åt då julbordet. Lite senare kom Åke och Anita och då blev det ännu mera julklappsbyten.

Efteråt blev det gröt med alla och en liten efterrätt.

Till sist kom Maggan Leckström. Hon rycker in som vikarie till midnattsmässan jag ska sjunga på. Vi bjöd in henne så hon hann ta en kopp te och vi gjorde O helga natt i vardagsrummet till Åkes förtjusning.

Vår tomtenisse fördelar julklappar

Nu när midnattsmässan är gjord sitter vi här och pratar om den mycket trevliga julafton vi haft.

Nu är det snart dags att ladda inför morgondagens Högmässa i Domkyrkan där jag sjunger i en manskörskvartet.

God fortsättning önskar vi er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *