Sista dagen på 2022

Det har varit ett omvälvande år på många sätt. Mycket av det kan vi inte rå på som krig och inflation men många saker har faktiskt varit positiva och det är de jag fokuserar på.

När vi gick in i 2022 hade vi inte en susning om att vi skulle byta kök under våren.
Vi planerade att byta under 2023 men tack vare en hjälpande knuff så blev det av redan under våren detta år. Det är vi mycket tacksamma för. Midsommar invigde vi köket och vi trivs mycket bra med det.

Under året har vi firat 10årig bröllopsdag och vi åkte tillbaka till Köpenhamn som vi åkte till på bröllopsresa. Vi hade några härliga dagar där.

I år hade vi 4 veckor semester tillsammans för första gången på många år. Det resulterade i en del mindre resor som till Skara Sommarland/Lidköping, Stockholm och så Bullerby Cup där Emelie spelade och vi tittade på några matcher men även gjorde några trevliga övernattningar hos bla Tommy och Gränsö Slott.

 

Pandemin börjar släppa greppet men nu i slutet av året ser man att vi inte kan andas ut ordentligt och många blir sjuka.

Pandemin gjorde att det mesta i körverksamhet lades ned så suget har varit stort när det väl satte igång igen. I min kör kom det inte riktigt igång ordentligt så när ett körprojekt i stiftet med Mozarts Requiem startade så hängde jag på. De har gjort att jag börjat i ännu en kör i St Hans. När nu kören här i Vist har ändrats och inte har någon kör som övar kvällar längre så har det blivit min ordinarie kör.
Dessutom har jag fått lite andra sånguppdrag som gör att hösten har varit riktigt kul sångmässigt.

Som vanligt går hösten fort med våra födelsedagar i oktober och Emelies i november.

Höstlovet var vi i Uppsala som vi brukar åka till minst en gång per år.

I år gjorde vi också en Ullaredsresa på långfredagen. Den blev så lyckad med guidning av Marie så vi gör kanske om den i vår igen.

Så vi hade ett fantastiskt 2022 kortfattat sagt och planerna för 2023 ser bra ut men mer om det framöver. Nu njuter vi av de sista timmarna och det gör vi tillsammans med goda vänner.

Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi från Sturefors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *