E helg i Örebro samt skolstart hösten 23

Ninas tjejgäng brukar träffas 1 gång om året alla tillsammans med familjer. I år blev det Örebro med Wadköping och Gustavsviks stugor som vi styrde mot.En promenad från centrum till Wadköping och matmarknaden blev några trevliga timmar. Vi sökte oss från huvudgatan och hamnade lite bakom och såg en massa intressanta byggnader med museum och affärer.En fika på slottet blev det innan vi åkte mot Gustavsvik och installerade oss i stugorna. De regnet hade hängt över Örebro hela dagen med lite duggregn men det var uppehåll hela kvällen så vi hann med att spela minigolf och hämta hem pizzorna innan det började regna. En spelkväll blev det och GW var närvarande i både spel och dryck 🙂Det visade sig att det kommit mellan 30-60 mm under natten. Det avskräckte inte oss för att undersöka Gustavsvik lite mer. Vi konstaterade att vi var inte färdiga med detta ställe så vi lär åka tillbaka nästa år igen med fokus på bad.Vi avslutade hela resan med en fika på Svampen.Borta bra men hemma bäst så vi fick en härlig em kväll hemma och det var varmt för ovanlighetens skull.Idag torsdag har vi vinkat av Emelie för första dagen på terminen för åk 6. Tänk vad tiden går….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *