Regn o åska

De två första veckorna efter semestern är gjord. Första veckan åkte Emelie till Vimmerby med fotbollslaget för att spela Bullerby cup torsdag till lördag. De räknar inga poäng ännu det blir först nästa år men de vann alla sina matcher även om det satt hårt åt i vissa. Efter 6 matcher på 3 dagar med härligt kompisgäng var Emelie helt slut och nöjd.

Det fantastiska laget med ledare

Vi åkte ned på fredagen efter jobbet för att hälsa på Emelie i Storebro skola som de sov i innan vi körde mot en hotellnatt i Hultsfred. Lördag körde vi en del av laget till 1a matchen och såg den jämna matchen mot Hultsfred. Vi åt lunch på Astrid Lindgrens näs för att sedan hämta E i Storebro och packning för sista matchen.

Emelies lag har fantastiska ledare och trevliga föräldrar som gör att det är riktigt roligt att vara med på hennes matcher. Laget spelar bra fotboll och hanterar bollen bra och de ger aldrig upp. Att de sedan vinner matcher är ju bara en bonus😀

Andra veckan har vi målat fönster. Ett projekt som kommer ta några år men vi har nu gjort 3 dubbelfönster.

Bra att kunna stå i carporten när det kommer skurar
Vi har skaffat ett fönsterparaply

I lördags blev det en fin dag utan regn. Det blev trädgårdsjobb men lagom när Nina var helt slut i ryggen efter stått böjd och rensat ogräs i källarbacken kom Åke o Anita. Det blev grillat och sedan en promenad till Vistkärret bla. En ljuvlig kväll

En nöjd Nina efter ha rensat källarbacken
På promenad i Visstkärret
Lite sollcellslampor fixar stämning

Ett skådespel av blixtar och muller avslutade dessa 2 första veckor. Det kom 22 mm hos oss

Nu ser vi fram mot trevligheter i helgerna framöver. Mer om det senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *