Frackfest och försommar

Äntligen blev det bår och den gick direkt över till sommarvärme. Gräset växer och allt annat också.

I lördags var vi på en stor fest med 300 andra. Den loge jag är ned i hade Damfest vilket förekommer var 7e år här i Linköping. Frack och långklänning i Konsert o Kongress blev en höjdarfest. Nya damer reciperas och välkomnas på stora scenen. Ordenskören sjunger och det blir ett kort spex. Dans till orkester, en 4 timmar lång sittning med trevliga bordsgrannar och div underhållning avslutades med disco som serverades av Clabbe. En fantastisk kväll och så roligt att gå på. Det mesta är hemligt men en bild på oss kan jag visa.

Nina strålade denna kväll

Tulpanerna är så fina men vi har bara några då hjortarna gillar dem också.

Här är några

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *